Betal faktura Betal din faktura online

Gå til betaling >>

Hvorfor DinVinduesMand

DinVinduesMand forhandler dvc-godkendte døre og vinduer efter princippet Net-Let-Komplet.

Hvorfor Net-Let-Komplet.

"Net"-priser mange tømrermestre/småforhandlere kan ikke via deres normale kanaler konkurere med de priser der findes på døre og vinduer på nettet. Mange af de vinduer og døre der kan købes på nettet har samme kvalitet, Dvc / Dvv godkendelse, CE mærkning som andre mere kendte fabrikater af vinduer og døre.
Det kan være svært for Tømrermestre Hans Tomstok at købe til de rigtige priser fordi han alene ikke kan købe tilstrækkelig mængde derfor DinVinduesMand. Alene logistikken gør at han ikke har mulighed for alene at købe døre og vinduer i udlandet hvor meget idag bliver produceret. 
"Let"-det skal være let for Hans samt ikke mindst for hans kunder at købe vinduer og døre. Dørene og vinduerene bestilles direkte via DinVinduesMand.dk. Hans giver råd vedrørende montering og opmåling hos kunden. Han kan via sin bærbare foretage bestillingen samt ordne forudbetaling, ordrebekræftelse etc hos kunden. Det er Let.
"Komplet" Hans tilbyder naturligvis at løse opgaven komplet inkl montering. Han har den faglige viden samt hænderne skruet rigtigt på via sin uddannelse som tømrer. Prisen inkl alt oplyser han dig med det samme når han besøger dig. Han skal ikke hjem at indhente tilbud på vinduer og døre, han har det hele med under armen derfor DinVinduesMand.

 


 

 

 


 

5 års garanti

Hos Din Vinduesmand får du ikke bare billige vinduer og døre i høj kvalitet. DinVinduesMand giver også 5 års garanti på alle vinduer og døre. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i hverken materialer eller montering. Læs mere her >>

Hurtig levering

Tagvinduer 1-2 uger. Fyrretræ-mahogni 4-5 uger. Træ alu 6-7 uger Billige vinduer og døre - lynhurtigt

Monteret af lokale

DinVinduesMand arbejder på at have lokale forhandlere og håndværkere, der dækker hele Danmark.Vi giver dig billige vinduer og døre - Net-Let-Komplet.