Betal faktura Betal din faktura online

Gå til betaling >>

Billige hæve-skydedøre

Her ser du vores hæve-/ skydedøre. Hæve-/ skydedøre kan fremstilles i specialmål, så de passer præcist til dit mål. Ved at klikke på "Beregn din pris" nedenfor, kan du beregne din pris ud fra dine individuelle mål og ønsker. DinVinduesmands hæve-/ skydedøre er danskproducerede. Dvc godkendt og lever dermed op til de stramme krav om kvalitet, pris og leveringstid - Net-let-Komplet.

Skydedøre var meget anvendt i 60'ernes og 70'ernes parcelhuse, og igen i 80'ernes udestuer. Skydedørene faldt lidt ud af markedet. Skydedøre har fået en stor opblomstring, kvaliteten er højnet væsentligt og nutidens krav om store glaspartier og gratis varme energi har man virkelig kunne mærke. Ønsket om at kunne inddrage terrassen eller udestuen i huset på lune dage. Skydedøre sparer plads, giver samtidig en stor åbning, hvor det føles som om der ikke er nogen grænse mellem inde og ude.


Hæve-/ skydedøre findes i 4 standardmål:

  • 239x198
  • 239x212
  • 299x198
  • 299x212


Lagerførte skydedøre findes hvidmalede og umalede.


5 års garanti

Hos Din Vinduesmand får du ikke bare billige vinduer og døre i høj kvalitet. DinVinduesMand giver også 5 års garanti på alle vinduer og døre. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i hverken materialer eller montering. Læs mere her >>

Hurtig levering

Tagvinduer 1-2 uger. Fyrretræ-mahogni 4-5 uger. Træ alu 6-7 uger Billige vinduer og døre - lynhurtigt

Monteret af lokale

DinVinduesMand arbejder på at have lokale forhandlere og håndværkere, der dækker hele Danmark.Vi giver dig billige vinduer og døre - Net-Let-Komplet.