Halvdøre og stalddøre

Ethvert hjem har stort set en eller to indgange. Halvdøre stalddøre kan være en løsning hvor man samtidig har behov for udluftning. Halvdørens fordel er at man kan åbne øverste halvdel som et vindue hvis der er behov for ekstra udluftning. Det er vigtigt at halvdørene er udført holdbart og massivt da de åbnes og lukkes mange gange hver dag.
Bemærk halvdøre kan kun bestilles udadgående. 
DinVinduesMand har et stort udvalg af kvalitets døre her i butikken, de døre du ikke finder her på siden skræddersyer din lokale vinduesmand til dig.
DinVinduesMand forhandler og monterer døre udført i olieret mahogni, fyrretræ malet umalet samt træ ælu.
Alle døre er dvc-godkendte, hvilket sikrer at dørene lever op til nutidens energikrav, materialekrav samt at dine døre er konstruktionsmæssigt korrekt udført. Alle døre kan sammenbygges med sideparti efter ønske. Indadgående døre sammenbygget med sideparti (ramme) tillægges kr. 500 ,-. Dobbeltdøre indadgående i træ/alu tillægges kr. 1.000,-.


5 års garanti

Hos Din Vinduesmand får du ikke bare billige vinduer og døre i høj kvalitet. DinVinduesMand giver også 5 års garanti på alle vinduer og døre. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i hverken materialer eller montering. Læs mere her >>

Hurtig levering

Tagvinduer 1-2 uger. Fyrretræ-mahogni 4-5 uger. Træ alu 6-7 uger Billige vinduer og døre - lynhurtigt

Monteret af lokale

DinVinduesMand arbejder på at have lokale forhandlere og håndværkere, der dækker hele Danmark.Vi giver dig billige vinduer og døre - Net-Let-Komplet.