Vinduer priser

De fire årstider og deres udsving i temperatur, vind og fugtighed, stiller krav til dit valg af nye vinduer. Nye vinduer der monteres i Danmark skal være i stand til at modstå mange års tæring fra sol, frost, vind og regn. Energikravene, samt krav til kvaliteten af råvarer til vinduesproduktion i dag, er meget høje, da de har en meget vigtig funktion i forhold til varmetab og isolering af huset. Kravene bliver i fremtiden skærpet endnu mere. DinVinduesMand forhandler kvalitets-vinduer af alle kendte typer.

Her på siden kan du finde priser på vinduer til stort set enhver sammenhæng. Vinduernes priser hænger nøje sammen med funktion og størrelser, og med vores beregner finder du præcist de priser, du skal betale for vinduer hos os - og du vil opleve, at det er rigtig billigt! Vore vinduer er DVC-godkendte, 2-Øko-behandlede, samt CE-mærkede. Disse kvalitetsgodkendelser betyder selvfølgelig at glasset i DinVinduesMand vinduer lever op til dagens energikrav. Energikravene er selvfølgelige vigtige, men vinduernes levetid som meget afhænger af råvarerenes kvalitet, træ, beslag, tætningsbånd er også en meget vigtig del af nye vinduer.

Overfladebehandling, grunding og maling skal udføres i højeste kvalitet. Dette er helt afgørende for levetiden på nye vinduer. Læs mere om kvalitetskernetræ, overfladebehandling, beslag etc ved at klikke på DVC, CE eller 2-Øko-linket på forsiden.

For flere detaljer klik videre på en af de mange typer af vinduer herunder, og se de forskellige modeller, DinVinduesMand kan tilbyde.

Tags: vinduer priser, priser vinduer, priser på vinduer


5 års garanti

Hos Din Vinduesmand får du ikke bare billige vinduer og døre i høj kvalitet. DinVinduesMand giver også 5 års garanti på alle vinduer og døre. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i hverken materialer eller montering. Læs mere her >>

Hurtig levering

Tagvinduer 1-2 uger. Fyrretræ-mahogni 4-5 uger. Træ alu 6-7 uger Billige vinduer og døre - lynhurtigt

Monteret af lokale

DinVinduesMand arbejder på at have lokale forhandlere og håndværkere, der dækker hele Danmark.Vi giver dig billige vinduer og døre - Net-Let-Komplet.